Skip to content
0165 – 512396 info@kempenaars.nl

Papier inzameling bij overheden

In 2019 is in Nederland 930.000 ton huishoudelijk papier ingezameld. Wist u dat Nederland koploper is in Europa voor het scheiden van oud papier? Ruim 90% komt weer terug in de kringloop van oud naar nieuw papier.

Kempenaars Recycling B.V. sorteert huishoudelijk bont papier van regionale overheden en internationale afvalinzamelaars en handelaren tot kranten/tijdschriften en karton. De kranten en tijdschriften worden direct  vervoerd naar papierfabrieken wereldwijd voor de productie van nieuw kranten- en tijdschriften papier.

Ook harde kunststoffen van milieuparken zijn prima grondstof voor de productie van nieuwe plastic. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het kopje ‘Plastic Recycling‘, bovenaan onze website.

Afval van bedrijven

Karton is de belangrijkste grondstof voor de productie van nieuw karton. Met een juiste inzamelmethode heeft u minimaal interne logistieke kosten en de meest efficiente oplossing voor het afvoeren van uw afvalkarton.

Drukkerijen kennen een goede, veelal witte kwaliteit oud papier. In overleg kijken we graag naar de beste oplossing voor uw bedrijf.