Doe de afvalscan

Totaalpakket voor alle afvalsoorten

Bij Kempenaars Group begrijpen we dat afvalbeheer meer is dan alleen het verwerken van afval; het is een kans om bij te dragen aan een circulaire economie. Onze missie is om samen met jou deze kans te grijpen en de transitie te maken naar een duurzame toekomst.

Alle expertise in huis

Wij hebben de expertise in huis om alle soorten afvalstromen te beheren. Van inzameling tot verwerking, wij zorgen ervoor dat elk type afval op de juiste manier wordt behandeld. Voor de afvalstromen die we niet direct kunnen verwerken, werken we samen met gespecialiseerde partners. Zo zorgen we ervoor dat elk materiaal optimaal wordt benut.

Papier en karton

We bieden geavanceerde oplossingen voor het beheer en verwerking van zowel bedrijfsmatige als huishoudelijke papierstromen. Dankzij onze ultramoderne sorteerlijn, die gebruik maakt van innovatieve infraroodtechnologie, transformeren we afgedankte papiersoorten in hoogwaardige secundaire grondstoffen.

Mix harde kunststoffen

SK Polymers B.V. is de gezamenlijke onderneming van Veolia Kempenaars Recycling B.V. Samen zetten we ons in om harde kunststoffen op een innovatieve manier te verwerken, om ervoor te zorgen dat we hoogwaardige, recyclebare grondstoffen creëren, die opnieuw gebruikt kunnen worden in de kunststof producerende industrie.

Foliesoorten

Met Kempenaars Plastic Recycling B.V. richten we ons op het sorteren en vermarkten van verschillende harde kunststoffen en folies, een essentiële stap in het duurzamer maken van onze economie. We begrijpen dat iedere organisatie unieke behoeften heeft. Daarom bieden we gepersonaliseerde diensten aan.

Maalgoed

Bij Kempenaars Polymers B.V. vervullen we een belangrijke rol in de circulaire economie door gesorteerde kunststofstromen te verwerken tot kwalitatief hoogwaardig maalgoed. Ons gespecialiseerde proces van malen, wassen en drogen draagt bij aan de creatie van een essentiële grondstof voor de kunststofindustrie.

Persoonlijk advies op maat

Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt. Wij komen graag bij je op locatie om jouw specifieke situatie te analyseren en je te voorzien van deskundig advies. Door deze directe betrokkenheid kunnen we een afvalbeheerplan opstellen dat niet alleen voldoet aan jouw behoeften, maar ook bijdraagt aan jouw duurzaamheidsdoelstellingen.

Een duurzamere toekomst dankzij maximaal hergebruik

Bij Kempenaars Groep streven we naar maximale hergebruik van materialen tegen de laagst mogelijke maatschappelijke kosten. Ons doel is om samen een circulaire economie te realiseren, waarbij afval wordt omgezet in waardevolle grondstoffen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar biedt ook economische voordelen.

Wil jij ook grip op jouw afvalbeheer? Wij denken graag mee!