Doe de afvalscan

Foliesoorten

Kempenaars Plastic Recycling B.V. is gespecialiseerd in het bewerken en vermarkten van diverse soorten harde kunststoffen en folies, met de focus op bedrijfsmatige stromen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Jouw partner in harde kunststoffen en folies

Onze focus ligt voornamelijk op bedrijfsmatige stromen, waaronder verpakkingsfolies, big-bags, strapbanden en meer. Heb je vragen over de recyclebaarheid van bepaalde plasticsoorten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en advies te geven.

Duurzame cyclus

In een wereld waar grondstof schaarste steeds meer aan de orde is, wordt het hergebruik van kunststoffen, gemaakt van aardolie, steeds crucialer. Wij bij Kempenaars zijn toegewijd aan het bijdragen aan deze duurzame cyclus.

Gericht op de toekomst

We staan altijd open voor verandering en aanpassing. Dat zit in ons DNA. Bij Kempenaars Plastic Recycling B.V. staan we open voor verandering en aanpassing. Wat vandaag misschien niet haalbaar lijkt, kan in de toekomst wel mogelijk zijn. Wij staan altijd klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het vinden van de juiste recyclingoplossingen voor jouw bedrijf.

Maatwerk advies

Bij Kempenaars begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden we gepersonaliseerde diensten aan. We komen graag bij je langs om de interne logistiek van jouw bedrijf te evalueren en de meest geschikte inzamelmethoden voor te stellen. Of het nu gaat om foliehouders, zakken of andere inzamelmiddelen, we adviseren je over de beste oplossingen voor jouw specifieke situatie.

Hoogwaardige kwaliteit

Bij ons staat kwaliteit altijd voorop. Door onze expertise en geavanceerde technologie leveren wij een essentiële bijdrage aan het duurzamer maken van de kunststofproductie-industrie.

Advies op maat

We informeren je graag over de verschillende soorten kunststoffen die wij kunnen verwerken en de diverse containers en interne transportmiddelen die wij kunnen aanbieden. Uiteindelijk bepaal je zelf wat het beste werkt binnen jouw organisatie, waarbij je rekening houdt met de mogelijkheden om verschillende stromen aan de bron te scheiden.

Veelgestelde vragen

We hebben kunststofafval, kunnen jullie dat ophalen?

Zeker, dit kunnen we ophalen en verwerken. Neem gerust contact op zodat wij je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden.

Kan ik bij jullie foliezakken bestellen?

Ja dit is mogelijk. Deze zijn beschikbaar per doos. In een doos zitten 84 foliezakken. Bij interesse kun je contact met ons opnemen.

Wat zijn de kosten voor kunststofafval afvoeren?

Het tarief voor het inzamelen en afvoeren van kunststoffen hangt onder andere af van hoeveelheden, soort materiaal en je locatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Waarom is het goed om plastic afval te recyclen?

Nadat de kunststof zijn functie heeft vervuld, blijft het een veelzijdig en bruikbaar materiaal, dat eenvoudig geschikt kan worden gemaakt voor recycling en hergebruik. Plastic is een oliehoudend materiaal dat niet biologisch afbreekbaar is, verbranding is dus schadelijk voor het milieu. Door het te sorteren en te bewerken kunnen we het inzetten als secundaire grondstof die een primaire grondstof (aardolie product) kan vervangen, waardoor we op een impactvolle manier bijdragen aan een circulaire economie.

Welke kunststofstromen kunnen jullie verwerken?

We kunnen diverse kunststof soorten zoals bijvoorbeeld PE folies, big-bags, PE kratjes, PP kratjes inzamelen en verwerken. Daarnaast verwerken we ook mix harde kunststoffen wat o.a. bestaat uit emmers, kratjes, tuinstoelen, PVC buizen, kratjes, plantenpotjes etc. Wil je weten of we ook jouw kunststof kunnen recyclen neem dan contact met ons op.

Wil jij ook grip op jouw afvalbeheer? Wij denken graag mee!