Doe de afvalscan

Afvalstromen

Bij Kempenaars Group zetten we ons dag in, dag uit in voor een groenere toekomst door het transformeren van afvalstromen naar bruikbare secundaire grondstoffen. Onze missie is het realiseren van een circulaire economie waarin afval niet meer bestaat, maar elke stroom wordt gezien als een potentiële grondstof. We werken samen met lokale bedrijven, regionale en landelijke afvalbedrijven, en gemeentelijke samenwerkingsverbanden door heel Europa om dit doel te bereiken.

Onze aanpak

Onze aanpak focust op het inzamelen en gereedmaken van recyclingstromen voor hergebruik. We streven ernaar om zoveel mogelijk materialen die normaal als afval worden afgevoerd, om te buigen naar stromen die recyclebaar zijn. Dit resulteert in minder afval en meer grondstoffen. Voor gemengde grondstofstromen gebruiken we ultramoderne installaties om deze efficiënt te scheiden, zodat ze beter inzetbaar zijn als grondstof.

Papier en karton

Foliesoorten

Mix harde kunststoffen

Totaaloplossing

Kempenaars Recycling B.V. biedt geavanceerde oplossingen voor het beheer en verwerking van zowel bedrijfsmatige als huishoudelijke papierstromen. Dankzij onze ultramoderne sorteerlijn, die gebruik maakt van innovatieve infraroodtechnologie, transformeren we afgedankte papiersoorten in hoogwaardig nieuw papier.

Ontdek meer

Met Kempenaars Plastic Recycling B.V. richten we ons op het bewerken en vermarkten van verschillende harde kunststoffen en folies, een essentiële stap in het duurzamer maken van onze economie. We begrijpen dat iedere organisatie unieke behoeften heeft. Daarom bieden we gepersonaliseerde diensten aan.

Ontdek meer

SK Polymers B.V. is de gezamenlijke onderneming van Veolia en Kempenaars Recycling B.V. Samen zetten we ons in om harde kunststoffen op een innovatieve manier te verwerken, om ervoor te zorgen dat we hoogwaardige, recyclebare grondstoffen creëren, die opnieuw gebruikt kunnen worden in de kunststof producerende industrie.

Ontdek meer

Bij Kempenaars Group begrijpen we dat effectief afvalbeheer maatwerk vereist. We transformeren jouw afvalbeheer in een duurzame en efficiënte cyclus door een totaaloplossing op maat aan te bieden. Of het nu gaat om inzameling, verwerking of het managen van complexe afvalstromen, ons team komt graag bij je langs om een plan op te stellen dat perfect aansluit bij jouw behoeften.

Totaaloplossing

Al 75 jaar jouw innovatieve partner

Onze visie? Dat we alle ingezamelde stromen juridisch kunnen omzetten van een afvalstatus naar een grondstofstatus. We willen dat deze grondstoffen gebruikt worden in producten die, wanneer ze zijn afgedankt, weer gemakkelijk te recyclen zijn. Zo maken we van circulariteit een realiteit.

Wil jij ook betere grip op jouw afvalbeheer? Wij denken graag mee!