Doe de afvalscan
Overzicht

Toekomst verzekerd met innovatieve verzekering

Bij Kempenaars Recycling hebben we een belangrijke stap gezet in het waarborgen van onze bedrijfscontinuïteit. Ondanks de uitdagingen binnen de recyclingbranche om een geschikte verzekering te vinden vanwege het hogere brandrisico, hebben we in samenwerking met Coen de Smidt van SUREbusiness en het Duitse verzekeringsbedrijf Hübener een passende oplossing gevonden.

Deze samenwerking onderstreept onze inzet voor veiligheid en preventie. Onze focus ligt op het handhaven van een schone en geordende werkomgeving, en het investeren in geavanceerde veiligheidsuitrustingen zoals sprinklerinstallaties en warmtecamera’s. Deze maatregelen hebben ons onderscheiden als een betrouwbaar en veilig bedrijf in de recyclingsector.

Dankzij de inspanningen van Coen de Smidt en onze toewijding aan veiligheid en duurzaamheid, zijn we nu verzekerd bij Hübener. Dit zorgt niet alleen voor een geruststelling binnen ons bedrijf, maar garandeert ook dat we onze recyclingactiviteiten kunnen voortzetten, zelfs in het geval van onvoorziene omstandigheden. Weer een stap vooruit in onze missie om een leidende rol te spelen in de circulaire economie.

Benieuwd naar het volledige artikel dat is verschenen in GA Magazine? Bekijk het hier.

Meer verhalen

Marktontwikkelingen papierindustrie – juni

Marktontwikkelingen papierindustrie – mei

Meer verhalen

Creëer bewustwording en inzicht in je verspilling

 

Vraag een afvalscan aan