Doe de afvalscan
Overzicht

Marktontwikkelingen papierindustrie – januari

Met de start van een nieuw jaar hebben we iets leuks om met je te delen: onze gloednieuwe website is gelanceerd! We zijn blij dat we je nu nog beter kunnen laten zien wat we doen en je betrekken bij onze recyclingactiviteiten. Recyclen is meer dan ooit een must, zeker nu we allemaal onze verantwoordelijkheid moeten nemen voor het klimaat.

Recycling brengt kosten met zich mee, maar soms ook mooie opbrengsten die helpen de kosten te drukken. Met een sterk (inter)nationaal netwerk van afnemers en producenten zorgen we ervoor dat onze gerecyclede grondstoffen goed terechtkomen, ook al schommelen de prijzen door marktomstandigheden.

Het laatste kwartaal van 2023 bracht uitdagingen, maar gelukkig zijn we flexibel en vinden we goede alternatieven buiten Nederland en Europa, vooral in India en Zuidoost-Azië. Ondanks wereldwijde gebeurtenissen die invloed kunnen hebben op transport en prijzen, zoals de recente incidenten in de Rode Zee, staan we sterk in onze schoenen en blijven we doorgaan met onze duurzame missie.

Deze onverwachte gebeurtenissen hebben ons verrast en de impact op de transportkosten is aanzienlijk. We volgen de reacties van de brancheorganisaties nauwlettend en houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en hun invloed op onze activiteiten. Blijf ons volgen voor updates.

Meer verhalen

Marktontwikkelingen papierindustrie – mei

Marktontwikkelingen papierindustrie – april

Meer verhalen

Creëer bewustwording en inzicht in je verspilling

 

Vraag een afvalscan aan