Doe de afvalscan

Logistiek

Kempenaars staat bekend als dé expert in afvalbeheer en recycling specifiek voor de logistieke en productiesector. Wij begrijpen de unieke behoeften van jouw bedrijf en bieden maatwerkoplossingen die niet alleen de efficiëntie verbeteren, maar ook bijdragen aan duurzaamheid binnen je bedrijfsvoering. We gaan dan ook graag samen in overleg om te bespreken welke inzamelmiddelen het beste in jullie bedrijfsvoering passen.

Dit kun je van ons verwachten

We onderscheiden ons door een breed scala aan diensten aan te bieden: van eenvoudige inzamelingsopties tot geavanceerde sorteer- en verwerkingstechnieken. Of het nu gaat om karton, folie, big-bags, strapbanden, kunststof pallets, houten pallets of het opruimen van overtollige voorraden om ze vervolgens te recyclen, wij hebben de expertise en de faciliteiten in huis om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ons doel? Jouw recyclebare materialen transformeren in waardevolle secundaire grondstoffen, om zo een steentje bij te dragen aan de circulaire economie.

Waarom kiezen voor Kempenaars?

Expertise

Met meer dan 75 jaar ervaring in de recyclingindustrie weten we precies wat er nodig is om jouw processen te optimaliseren.

Maatwerkoplossingen

Onze dienstverlening is volledig afgestemd op de unieke behoeften van jouw bedrijf.

Duurzaamheid

We zetten ons in voor het verminderen van de milieu-impact door innovatieve recyclingoplossingen.

Innovatie

Door de inzet van geavanceerde technologieën maximaliseren we de recyclingefficiëntie.

Betrouwbaarheid

Als familiebedrijf bouwen we aan langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit.

Vraag gerust naar de mogelijkheden

We toegewijd aan het leveren van hoogwaardige recyclingdiensten die jouw bedrijf ondersteunen in zijn duurzame groei. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw afvalbeheer en recyclingprocessen naar een hoger niveau kunnen tillen.

Vraag direct vrijblijvend advies aan!

We staan klaar om met je mee te denken en te zorgen voor een oplossing die past bij jouw specifieke situatie.