Doe de afvalscan
Overzicht

Innovatie en groei: mooi interview van RecyclePro

Een tijdje terug zijn we geïnterviewd door een RecyclePro voor een artikel waarin onze groei als Kempenaars Recycling wordt belicht. De afgelopen tien jaar hebben we niet alleen een significante groei doorgemaakt, maar ook onze activiteiten verbreed in de recycling van papier, harde plastics en verpakkingsfolies. Onze aanpak, zelfs in fluctuerende marktomstandigheden, is altijd toekomstgericht en innovatief.

Zo hebben we geïnvesteerd in een UnoTech balenpers-machinepark, voornamelijk om onze verwerking van plastic stromen te verbeteren. Deze stap is essentieel om ons doel te bereiken: plastic afval transformeren in een bruikbare grondstof en zo onze afzetmarkt te vergroten. Het gebruik van de UnoTech Upamat 120 balenpers, tot stand gekomen door onze samenwerking met MultiNET, benadrukt ons streven naar betrouwbare en eenvoudig te bedienen machines die niet alleen onze logistiek efficiënter maken, maar ook de constante kwaliteit van onze producten garanderen.

Onze samenwerking met MultiNET, een familiebedrijf net als wij, is cruciaal voor ons succes. Wij waarderen hun hoge serviceniveau enorm, wat helpt om onze productiestilstand tot een minimum te beperken en onze efficiëntie te maximaliseren.

Ontdek meer over onze groei, innovatie en toekomstplannen in het volledige artikel op de website van RecyclePro.

*Fotografie: Jerom Roozendaal

Meer verhalen

Marktontwikkelingen papierindustrie – juni

Marktontwikkelingen papierindustrie – mei

Meer verhalen

Creëer bewustwording en inzicht in je verspilling

 

Vraag een afvalscan aan