Doe de afvalscan

Gemeenten, milieudiensten en (semi)overheid

Kempenaars begrijpt de uitdagingen waarmee gemeenten, milieudiensten en (semi)overheidsinstanties te maken hebben bij het beheer van afvalstromen. Wij bieden op maat gemaakte, efficiënte en duurzame recyclingoplossingen die niet alleen bijdragen aan een schoner milieu, maar ook de circulaire ambities van uw organisatie ondersteunen. Ons doel is om samen afval om te zetten in waardevolle secundaire grondstoffen.

Dit kun je van ons verwachten

We onderscheiden ons door onze expertise in het verwerken van specifieke afvalstromen zoals huishoudelijk papier/karton en gemengde kunststoffen afkomstig van milieustraten. Als partner van gemeenten en semioverheidsbedrijven die de inzameling verzorgen, voeren wij de verwerking uit op een hoogwaardig niveau, waarbij de vrijkomende materialen beschikbaar worden gesteld voor hergebruik. Ons proces onderscheidt zich door de inzet van een ultramoderne sorteerlijn, sinds 2023 aangevuld met 2 geavanceerde infrarood scanners om de kwaliteit nog beter te kunnen waarborgen. Dit past volledig binnen de circulaire economie, waarbij we nauw samenwerken met deze partijen om een duurzame toekomst te realiseren.

Waarom kiezen voor Kempenaars?

Expertise

Jarenlange ervaring en kennis in de recyclingindustrie.

Maatwerkoplossingen

Diensten aangepast aan de specifieke behoeften van jouw gemeente of organisatie.

Duurzaamheid

Gericht op het verminderen van de milieu-impact door recycling.

Innovatie

Inzet van unieke sorteerinstallaties met de nieuwste technologieën voor optimale recyclingresultaten.

Betrouwbaarheid

Een familiebedrijf dat waarde hecht aan langdurige samenwerkingsverbanden.

Vraag gerust naar de mogelijkheden

Wij nodigen je van harte uit om onze moderne installaties zelf te komen bekijken en de mogelijkheden van samenwerking te bespreken. Dit is een uitgelezen kans om te zien hoe we samen kunnen werken aan de circulaire economie en uw recyclingprocessen kunnen optimaliseren.

Vraag direct vrijblijvend advies aan!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. We zijn er om met u mee te denken en samen te werken aan een duurzamere toekomst.