Doe de afvalscan

E-commerce

In de dynamische wereld van e-commerce begrijpen wij de noodzaak van een gesloten keten door gebruik te maken van secundaire grondstoffen. Wij ondersteunen jouw e-commercebedrijf met duurzame recyclingoplossingen die jou helpen de cirkel rond te maken. Door producten en verpakkingen te creëren uit gerecyclede materialen, verminder je niet alleen afval, maar versterk je ook jouw merk met verantwoord ondernemerschap.

Dit kun je van ons verwachten

We werken samen met jou om afvalstromen die ontstaan door online handel efficiënt te verwerken en om te zetten in nieuwe grondstoffen. Zeker in drukkere periodes kunnen we flexibele inzameling mogelijk maken door eenvoudig op te schalen. In de e-commerce zien we vaak mono-stromen, wat betekent dat de materialen bij de klant goed te scheiden zijn. Dit biedt mogelijkheden voor efficiënte recycling.

Waarom kiezen voor Kempenaars?

Expertise

Specialist in het recyclen van e-commerce afvalstromen.

Maatwerkoplossingen

Diensten die jouw e-commerce operaties ondersteunen.

Duurzaamheid

Focus op het sluiten van de keten met secundaire grondstoffen.

Innovatie

Vooroplopen met duurzame technieken in jouw branche.

Betrouwbaarheid

Een familiebedrijf dat langdurige relaties belangrijk vindt.

Vraag gerust naar de mogelijkheden

Stap nu over op Kempenaars en neem de leiding in duurzaamheid binnen de e-commerce. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen. Ons team biedt niet alleen inzameling, maar ook advies over interne logistiek. We helpen je bij het optimaliseren van je processen en streven naar hergebruik van materialen waar mogelijk.

Vraag direct vrijblijvend advies aan!

We staan klaar om met je mee te denken en te zorgen voor een oplossing die past bij jouw specifieke situatie.