Doe de afvalscan

AGF

Bij Kempenaars zetten we ons volledig in voor de ondersteuning van de AGF-branche, alsook de fruit in- en ompakbedrijven, met gespecialiseerde recyclingdiensten. We begrijpen de specifieke uitdagingen die je ervaart met het beheren van verpakkingsmaterialen. Onze diensten zijn ontworpen om jouw (seizoensgebonden) recyclingstromen niet alleen op een milieuvriendelijke wijze te verwerken maar ook te transformeren in herbruikbare secundaire grondstoffen.

Dit kun je van ons verwachten

We zijn bijzonder afgestemd op de seizoensgebonden dynamiek van de groente- en fruitsector. We bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsbehoeften en -ritme, en die de continuïteit van je agrarische activiteiten ondersteunen. Onze benadering stelt je in staat om duurzaamheidsnormen te overtreffen en de ecologische voetafdruk van jouw onderneming te minimaliseren.

Waarom kiezen voor Kempenaars?

Expertise

Diepgaande kennis van en ervaring met de unieke afvalstromen in de groente- en fruitsector.

Maatwerkoplossingen

Specifiek aangepaste diensten voor de noden van telers en in- en ompakbedrijven, rekening houdend met seizoensgebonden producten.

Duurzaamheid

Wij zetten ons in voor de milieuvriendelijke verwerking van verpakkingsmaterialen.

Innovatie

Gebruik van vooruitstrevende technologieën voor de optimale recycling en het hergebruik van afvalstromen.

Betrouwbaarheid

Als familiebedrijf streven we naar het bouwen van langdurige relaties op basis van vertrouwen en kwaliteit.

Vraag gerust naar de mogelijkheden

Kies voor Kempenaars voor een milieubewuste en efficiënte aanpak van jouw afvalmanagement. Contacteer ons vandaag nog voor persoonlijk advies over hoe wij jouw afvalstromen kunnen transformeren in kansen voor duurzame groei.

Vraag direct vrijblijvend advies aan!

Vraag direct vrijblijvend advies aan! We zijn er om met je mee te denken en samen te werken aan een groenere toekomst.